Over ons

RCN La Ferme du Latois
Op een voormalig boerenterrein langs de westkust van Frankrijk โ€“ dicht bij het schiereiland Noirmoutier โ€“ย  ligt RCN la Ferme du Latois. De zonovergoten, kindvriendelijke camping in Coรซx heeft twee prachtig grote meren, biedt de charme van het Franse platteland en heeft op een kwartiertje rijden de zee met prachtige brede zandstranden in de buurt.

Werken met een dubbele glimlach
Houd jij ook zo van vakantie? En vind je het nรณg leuker om anderen een geweldige vakantie te bezorgen? Dan zit je bij RCN goed! Voor onze 17 vakantieparken in Nederland en Frankrijk zijn wij op zoek naar medewerkers voor horeca, receptie, recreatie, technische dienst en schoonmaak. Ook zijn er volop stagemogelijkheden.

Wist je dat...
je met werken bij RCN bijdraagt aan het vakantieplezier van mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is? Want wat niet veel mensen weten, is dat RCN de gehele winstuitkering besteedt aan maatschappelijke projecten. In samenwerking met Hetvakantiebureau.nl geven wij bijvoorbeeld ieder jaar 100 vakanties weg aan gezinnen die leven op bijstandsniveau. Dat geeft toch dubbel zoveel werkplezier?!