Over ons

Maak kennis met SAB Catering! 
Goed eten houdt mensen bezig. Want wie goed eet – en dan bedoelen we gezond, smakelijk en afwisselend – krijgt energie en inspiratie. Daar dragen onze 600 enthousiaste medewerkers dagelijks een steentje aan bij! Op ruim 180 catering- en horecalocaties trakteren we onze gasten op de meest verrassende gerechten. Vers bereid, op locatie.

Bij SAB hoort ook dochteronderneming FM at Work: dé facilitaire ondersteuner waar je alle kanten mee op kunt. Receptie- en telefoondiensten, ontwerp en inrichting van restaurants en keukens en alle denkbare facilitaire dienstverlening, zowel strategisch als operationeel. 

Wat onze organisatie echt onderscheidt zijn de collega’s. Ondernemend, energiek en betrokken zijn ze. Als organisatie is het onze taak hen daarin te ondersteunen. Hun groei centraal te stellen. Tegelijkertijd geven we veel verantwoordelijkheid. 

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers, zoals gepassioneerde medewerkers voor onze bedrijfsrestaurants en ondernemende talenten voor diverse functies op ons hoofdkantoor. Heb jij, net als wij, een enorme passie voor eten en drinken? Ben jij daarnaast gastvrij, flexibel en loyaal? Dan zoeken wij jou! Neem snel een kijkje tussen onze vacatures.